avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Avand in vedere ca incetarea contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Avand in vedere ca incetarea contractului de munca ...

Buna ziua! Avand in vedere ca incetarea contractului de munca pentru cei incadrarati in gradul III de invaliditate se face la data comunicarii deciziei de pensionare, cum ar trebui incadrat salariatul in perioada cuprinsa intre data emiterii deciziei medicale de incadrare in grad de invaliditate si data comunicarii deciziei de pensionare? Mentionez ca angajatul nu doreste sa continue activitatea in cadrul societatii potrivit capacitatii sale de munca.
Cel mai recent răspuns: gabriela.pop , utilizator 08:49, 19 Iulie 2023
Se va face act aditional de modificarea duratei timpului de munca pentru salariat in perioada cuprinsa intre data emiterii deciziei medicale de incadrare in grad de invaliditate si data comunicarii deciziei de pensionare.
Avand in vedere ca salariatul are concediu medical la data emiterii deciziei de incadrare in grad de invaliditate , nu ar trebui intocmit actul aditional dupa expirarea concediului medical?
Intr-adevar, asa este ..insa poate nu este nevoie de act aditional, daca isi prelungeste concediul medical pana la primirea deciziei de pensionare.
Multumesc mult de ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie medicala asupra capacitatii de munca ContSters137621 ContSters137621 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - o salariata are un numar de 55 zile calendaristice de concediu medical din care 30 zile sunt ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca pensionare pe caz de boala mariaanghel mariaanghel Buna ziua, Am urmatoarea problema : am un angajat care este in concediu medical de boala, avand in ultimele 24 de luni, 547 de zile de concediu medical, cod ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul iii 51971 51971 Buna seara.Astazi am fost la comisia de sector si am inaintat dosarul pentru pensie de invaliditate gradul III. Daca dosarul va fi aprobat care sunt primii ... (vezi toată discuția)