avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Srl cere cod de tva si ANAF ul ii respinge.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Srl cere cod de tva si ANAF ul ii respinge.

Buna ziua , daca un srl cere cod de tva si ANAF ul ii respinge cererea din motivul ca unul din administratori are cazier fiscal , srl -il in cauza va plati tva colectat la stat dar nu isi va putea deduce tva -ul din facturile furnizorilor?
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:25, 18 Iulie 2023
Daca initial va primi cod de TVA si il anuleaza ulterior dupa ce se fac verificari asupra asociatilor da , doar atunci .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa - datorii fiscale cristi100 cristi100 Buna ziua, am si eu o mica nelamurire. In momentul de fata sunt asociat intr-un SRL ce are datorii la stat. Doresc sa imi deschid PFA si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociat unic cu cazier fiscal ElenaLuisa ElenaLuisa Va rog sa ma lamuriti. Unul din cei doi asociati ai unei firme declarata inactiva de ANAF, are cazier fiscal din aceasta cauza (nedepunere declaratii si o suma ... (vezi toată discuția)
Deducere tva dupa ce a fost anulat certificatul in scop de tva severinafeder severinafeder Buna ziua, Am urmatoarea speta Unei societati platitoare de tva i se anuleaza incepand cu 01.07 inregistrarea in scopuri de tva ca urmare a lipsei sumelor in ... (vezi toată discuția)