avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adresare instanță
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Adresare instanță

Bună ziua, exista vreo modalitate sau orice fel de procedura ca eu inculpat într-un dosar sa ma adresez cuiva sau cumva pentru a ma interesa de ce dosarul meu nu a primit o data de ședință da 3 luni de zile... De la data încheierii camerei preliminare?
Menționez faptul că alte dosare cu mult timp apărute pe portalul instantei de judecata după al meu au primit deja o dată fixata pentru ședința din tribunal însă al meu nu... fiind singurul... Ținând cont de lista de dosare aflate online pe portalul instantei...

Orice răspuns este de ajutor! Va mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
Niță Valentin Cătălin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:00, 22 Iulie 2023
Puteți face o cerere privind stadiul dosarului și de urgentare a soluționării cauzei.
Pot suna la numărul de contact al tribunalului sa aflu situația unui dosar?

Adrian ALBU a scris:

Puteți face o cerere privind stadiul dosarului și de urgentare a soluționării cauzei.

Da, dar veți primi o informare de bază, ca ceea care apare pe portalul instanțelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unei sentinte definitive nelegale data de camera preliminara alinsimion alinsimion Buna ziua, Am un dosar penal care a ajuns la Camera Preliminara. Am primit cu posta o adresa de la Tribunal emisa in data de 04.03.2014 prin care mi se ... (vezi toată discuția)
Dosar în instanță Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Am un dosar la tribunalul din București, pe data de 5 a apărut pe portalul instantei iar pe 6 rechizitoriul, ținând cont de experienta ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta sa judece recursul impotriva incheieri sedinta pt susendare in baza art. 155.1 c.p.c. Krissia . Krissia . Am o actiune deschisa pe Somatie de plata pt care instanta Jud......a dispus suspendarea judecarii cauzei in baza art. 155.1 C.p.c vechi. Am declarat recurs ... (vezi toată discuția)