avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta competenta sa judece recursul impotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta competenta sa judece recursul impotriva incheieri sedinta pt susendare in baza art. 155.1 C.p.c.

Am o actiune deschisa pe Somatie de plata pt care instanta Jud......a dispus suspendarea judecarii cauzei in baza art. 155.1 C.p.c vechi. Am declarat recurs impotriva incheierii de sedinta.

Pe citatia primita rezulta ca trebuie sa ma prezint tot la aceeasi instanta (Jud) pt judecarea cauzei. Este corect ? Nu trebuia sa plece dosarul la Tribunal ?

Care este deci instanta competenta sa judece recursul impotriva incheierii de sedinta ? :-/
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 00:17, 17 Iunie 2014
La tribunal ar trb să se judece...poate or fi scris greşit pe citaţie:-/
Aia am zis si eu. Dar nu...M-am uitat de trei ori pe citatie si tot Jud este. Apare si pe portalul instantei inscris...Ma puteti ajuta cu un temei legal va rog pt competenta instantei ? Oricum instanta care a pronuntat incheierea nu este competenta sa judece cauza....am solicita sa verifice competenta dar....nu se pronunta pe nimic.....
Nu ştiu să zic un temei că nu mai am vechiul cod...la suspendarea cauzei pe acolo parcă zicea că recursul se judecă la instanţa superioară..dacă zicea, nu mai ştiu sigur.
Nu pot sa cred....apare inregistrat recursul pe portalul instantei......dar eu sunt citata de aceeasi instanta , pentru "Fond".....cum este posibil ? Imi scapa mie ceva ?
Doar nu or considera somatia de plata ca procedura comerciala in loc de civila si atunci se perima in 6 luni ? Si de aceea ma citeaza la fond.... ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la incheiere de sedinta pt suspendare in baza art. 155.1 c.p.c. vs perimare Krissia . Krissia . Am o cauza deschisa pe somatie plata. In 15.06.2013 instanta a dispus suspendarea cauzei in baza art. 155.1 C.p.c. pe motiv ca nu am depus la dosar dovada ... (vezi toată discuția)
Perimare cauza sau nu ? Krissia . Krissia . Am un litigiu de munca pt care instanta a dispus suspendarea judecarii cauzei in baza art. 155.1 C.p.c vechi. Nu mi-a comunicat insa si incheierea de sedinta ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 - competenta cerere in anulare - tribunalul arges calin_andrei calin_andrei Situatia: Am o solutie pronuntata in baza OUG 199/2007 de Tb Arges - Sectia Civila (complet specializat pe contencios). Debitorul face \"Cerere in anulare\", ... (vezi toată discuția)