avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa cer Parchetului sa imi comunice informatii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa cer Parchetului sa imi comunice informatii despre un dosar ...

Pot sa cer Parchetului sa imi comunice informatii despre un dosar penal a unei alte persoane in baza legii Legii 544/2001?
Dosarul penal este deschis pe numele unei asociatii si as vrea pur si simplu sa am mai multe informatii despre acest dosar.
Nu aveti acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limitele legii 544/2001 pentru a obtine informatii referitor la persoane unomstresat unomstresat Buna, am o intrebare mai complexa legata de legea 544/2001, as dori sa obtin niste informatii dar nu sunt sigur daca s-ar incadra aici. 1) Se poate cere ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul sa vada sentintele si dosarele din arhivele instantelor? aly_yoana aly_yoana Daca eu vreau sa vad o sentinta dintr-un dosar, care nu are legatura cu mine, pe baza buletinului, mi se da voie sa vad acel dosar? (vezi toată discuția)
Raspuns parchet pop sorin pop sorin Vreau sa intreb daca procurorul de caz are vreo obligatie legala de a-mi raspunde la intrebare adresata in scris referitor la un dosar in lucru in care sunt ... (vezi toată discuția)