avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat atestare fiscala pt succesiuni Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat atestare fiscala pt succesiuni Am rugămintea să-mi ...

Certificat atestare fiscala pt succesiuni
Am rugămintea să-mi spuneți și mie pașii pt obținerea certificatului fiscal în vederea succesiunii casei de la părinții mei, în sectorul 4.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:55, 18 Iulie 2023
În București, certificatele de atestare fiscala (de la Primarie și ANAF) se obtin pe baza unor adrese de la notar și au termen de eliberare pana la 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters471661 ContSters471661 Buna ziua. In data de 14 aprilie 2018 am depus la notar actele necesare pt dezbaterea succesiunii in urma decesului tatalui meu. Am platit taxele pt Cadastru, ... (vezi toată discuția)
De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare pentru deschiderea unei succesiuni si ce taxe trebuie platite? Olivia Dumitriu Olivia Dumitriu Buna ziua, In urma decesului mamei, in urma cu 2 luni jumatate, urmeaza sa ma prezint la masa succesorala impreuna cu fratele meu. As vrea sa stiu, in ... (vezi toată discuția)