avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asiguratorul refuza sa plateasca repratiile auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asiguratorul refuza sa plateasca repratiile auto

buna ziua! In urma cu 2 saptamani am fost implicat intr-un accident auto in urma caruia masina mea a fost grav avariata. Celalalt sofer si-a recunoscut vina. Am dus masina avariata la un sevice si dupa 10 zile firma de asigurari mi-a comunicat ca imi pot da maxim 15000 RON adica mult mai putin decat spune service-ul ca face repratia (si la cum arata masina sigur asa este). In aceasta situatie Service-ul ma obliga sa iau masina de la ei si sa le platesc platforma utilizata sa aduc masina acolo. Puteti va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in situatia asta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: asketerion , utilizator 13:56, 19 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie sa formulati o cerere de chemare in judecata în temeiul poliţei de asigurare a asiguratului ce a produs accidentul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactare , angajare avocat și proces cu asiguratorul..In cursul procesului se va efectua expertiza de specialitate care va stabili contravaloarea daunelor suferite.Succes.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ca sa nu luati masina, poate o reparati acolo si dati dvs diferenta. daca asa costa acolo, poate si la altii e la fel, incercati
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
gi-jane2, moderator
multumesc
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de asigurare nu despagubeste accident rutier mariusbv81 mariusbv81 Buna ziua. In data de 15 August conduceam auto personal din directia Alba catre Teius, iar la un momentdat eram in depasirea altui autovehicul cand si acesta a ... (vezi toată discuția)
Service auto in insolventa laur007 laur007 Buna ziua, am si eu o nelamurire daca ar putea sa ma ajute cineva; mai pescurt: In luna aprilie 2009 am avut un accident de circulatie la care politia rutiera ... (vezi toată discuția)
Accident georg3 georg3 Am si eu o problema grava si sper sa ma ajutati si pe mine, ieri a trebuit sa duc o persoana la spital,RCA-ul imi expirase si am fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)