avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj-sulta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj-sulta

in urma unui partaj eu sunt obligata la o sulta..catre fostul sot, mie revenindu-mi apartamentul mentionez ca eu locuiesc cu copilul in acest apartament..intrebarea mea este..eu nu pot vinde apartamentul sa-i dau aceasta sulta? credit nu pot face ptr ca nu am un salariu mare, si oricum dobanzile sunt foarte mari si nu imi permit asa ceva
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:24, 27 Ianuarie 2010
mai intai trebuie sa achitati sulta.incercati sa consultati un avocat si poate se gaseste o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj, banca, credit prima casa. 123soare 123soare In urma divortului am ramas cu un credit la banca pentru un apartament luat prin prima casa, creditul este luat impreuna cu fostul sotul. eu nu mai stau in ... (vezi toată discuția)
Partaj avovasi avovasi Sunt noua pe forum, asa ca sper sa ma iertati daca am postat mesajul acesta unde nu trebuia:"> Sper ca sa ma poata ajuta cineva cu niste informatii, va rog ... (vezi toată discuția)
Partaj hadrian74 hadrian74 Ce se intimpla daca in urma unui proces de partaj urmeaza sa-i platesc fostei sotii ca sulta cota parte din valoarea apartamentului dar nu am posibilitate? voi ... (vezi toată discuția)