avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neprimirea instiintarii de prezentare la judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neprimirea instiintarii de prezentare la judecata

daca am fost dat in judecata privitor la o mostenire dupa un parinte decedat si nu am primit instiintarea de a ma prezenta la tribunal ce trebuie sa fac?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

E adevarat, se poate intampla sa nu primiti citatia.
Cu toate acestea procesul este in curs. din cate inteleg.
Daca aveti interesul sa fiti prezent in acest proces si sa va aparati, atunci trebuie sa va prezentati la instanta de judecata. Procesul va incepe pentru dvs. de la acel moment.
Este recomandat totusi sa va angajati un avocat.
Inmprul rand trebuie sa verificați stadiul in care se afla dosarul,au avut sau nu pana acum loc ședințe de judecata etc.Trebuie văzut de ce anume nu ați primit citația,ați fost citat la alta adresa ,ați fost citat corect dar v a fost sustrasa citația etcetc.In funcție de aceste variante vedeți dacă mai sunteți în termen sa faceți apărări, solicitati o repunere în termen etDaca aveți ceva de câștigat mergeți urgent la avocat situațiile complexe nu se rezolva pe forum..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Jessica90 Jessica90 Bună ziua. În urmă cu câteva luni am avut un incident neplăcut. Am sustras o haină dintr-un magazin din mall, și am fost oprită de agentul de pază ... (vezi toată discuția)
Citatie martor trimisa gresit? crisiv crisiv Buna ziua, Am primit o citatie ca martor pentru Fond de la tribunalul Pitesti pentru jumatatea lunii septembrie. Eu am mai fost audiat in acelasi dosar la ... (vezi toată discuția)
Termen de judecata davidc davidc Buna ziua, Vreau sa ma lamuresc intr-o chestiune legata de termenul de judecata. Pe portalul instantelor apare la rubrica sedinte, data de 09.04.2014 in ... (vezi toată discuția)