avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am intrebarea daca pot face reclamatie pt ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am intrebarea daca pot face reclamatie pt ca dezbaterea unei ...

Am intrebarea daca pot face reclamatie pt ca dezbaterea unei mosteniri dupa mama este in progres la judecatorie ,si 2 frati din cei 3 nu au fost instiintati de acest lucru. Mentionez ca al 3-lea frate a deschis succesiunea dar nu ne a intiintat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:00, 21 Iulie 2023
Puteti depune o notificare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la arhiva tribunalului, cu referire la respectivul dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune andreeadaniela01 andreeadaniela01 As avea o intrebare legata de o succesiune deschisa acum cativa ani. Unul din fratii mamei(in total fiind 4) a deschis suucesiunea acum cativa ani de zile, ... (vezi toată discuția)
Mostenire, ce se mai poate face laur2378 laur2378 Bunicii mei din partea mamei mele au lasat in urma decesului o casa la tara si cateva terenuri in nordul Moldovei. Pana in acest moment nu sa facut dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire Bamsee Bamsee Bună ziua, Deoarece am citit pe forumuri tot felul de discuții referitoare la situația noastră, am sa o descriu mai jos. Este vorba de o moștenire din ... (vezi toată discuția)