avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum putem beneficia de noua lege a educației, și să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum putem beneficia de noua lege a educației, și să rămânem ...

Cum putem beneficia de noua lege a educației, și să rămânem activi până la 70 ani, dacă nu depunem dosarul pentru pensionare și din 2 Septembrie 2023, se aplică această nouă lege.
Practic pentru o zi , pierdem această oportunitate, pentru că. suntem plătiți până la 31 August, iar cu 1 Septembrie ne expiră contractul individual de muncă .
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Mali24 , utilizator 00:10, 23 Iulie 2023
Nu prea aveti ce sa faceti .. solicitati un punct de vedere la Directia Juridica din cadrul Ministerului Educatiei

Cornel Vasile a scris:

Nu prea aveti ce sa faceti .. solicitati un punct de vedere la Directia Juridica din cadrul Ministerului Educatiei

Mulțumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea activitatii pana la 70 ani pentru cadre didactice Bianca_123 Bianca_123 Sunt cadru didactic și doresc să îmi continui activitatea prin cerere anuală până la vârsta de 70 ani, conform noii legi a învățământului ... (vezi toată discuția)
Cum continui sa lucrez dupa pensionare? flori54 flori54 Buna ziua! Lucrez in invatamant si in ianuarie trebuie sa-mi depun dosarul de pensionare. Eu as vrea sa raman in activitate pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Sunt un pensionar de 59 de ani. dupa noua lege a pensiilor 360/2023, ... Matei Diana Raluca Matei Diana Raluca Sunt un pensionar de 59 de ani. Dupa noua lege a pensiilor 360/2023, por beneficia concomitent si de anii de grupa I care sunt in total 14 si de vechimea in ... (vezi toată discuția)