avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Am depus în mai 2022 o cerere despăgubire ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Am depus în mai 2022 o cerere despăgubire la Fga. ...

Buna ziua,
Am depus în mai 2022 o cerere despăgubire la Fga. Numărul de înregistrare mi a fost emis cu august 2022. Exista vreo posibilitate sa contest chestia asta?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandra202320 , utilizator 07:15, 24 Iulie 2023
În ce sens să-l contestați? Ați primit despăgubire a și doriți să contestați suma?
Sau termenul lung de așteptare?
Buna seara,
Mă refeream la data la care am primit numărul de înregistrare. Am depus cererea in mai și mi au dat Nr de înregistrare în august. Știu că termenul de alocare al unui Nr de înregistrare este de 30 de zile dar nu știu dacă și FGA se supune acestui termen.
Seara minunata!

Laszlo Bicsak a scris:

În ce sens să-l contestați? Ați primit despăgubire a și doriți să contestați suma?
Sau termenul lung de așteptare?

Datorită volumului mare de cereri si dosare, peste 100.000 , procesarea cererilor merge foarte încet. Și nu există termen de procesare/răspuns.
Mulțumesc. :)

Laszlo Bicsak a scris:

Datorită volumului mare de cereri si dosare, peste 100.000 , procesarea cererilor merge foarte încet. Și nu există termen de procesare/răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fga nu precizeaza pana cand sunt obligati sa plateasca despagubirile creditorilor adrianomb adrianomb Buna ziua, Dupa hotararea definitiva care precizeaza ca societatea Astra este in faliment, am observat ca Fondul de Garantare a Asiguratilor nu raspunde la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am depus cererea pentru recuperarea poliței de la ... Camy2012 Camy2012 Bună ziua. Am depus cererea pentru recuperarea politiei de la euroins mi-au trimis cererea cu suma care mai trebuie sa o primesc și am trimis documentația ... (vezi toată discuția)
Fondul de garantare a asiguratilor CoppolaJe CoppolaJe Buna!Am depus la FGA cerere de despagubire pt daune in urma unui accident asigurat de ASTRA, in urma deciziei judecatoresti XXXXXX.Dupa cinci luni inca astept, ... (vezi toată discuția)