avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident in Serbia. Asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident in Serbia. Asigurare

Buna ziua,
Am fost implicat intr-un accident in Serbia. Eu am asigurarea RCA du decontare directa, insa din ce am inteles nu acopera decat accidente pe teritotiul romaniei. Soferul sarb vinovat are asigurare in Serbia. Din pacate nu an primit decat o dovada de la Politia din Serbia, si oricat am insistat si am cerut translator si documente justificative ale accidentului am fost refuzati pe motiv ca sunt documente confidentiale.
Intrebarea mea e cum pot recupera prejudiciul ? Este vreo organizatie/institutie in Romania care poate ajuta is acest sens?
Ce pasi ar trebui sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: 2019ygrec , utilizator 11:34, 5 Septembrie 2023
Salut! ai rezolvat ceva? sunt in aceeasi situatie, s-a intamplat ieri. am primit doar o hartie pe care scrie in sarba ca am avarii la masina, nimic despre celalalt conducator, a carui vina a fost pt ca a intrat in mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, fara politie,ce e de facut? 1Marius2Ion3 1Marius2Ion3 Buna ziua. Sunt cetățean Român si lucrez in Serbia. Am avut un accident rutier cu masina de serviciu care este inmatriculata in Ro. In \"ceata\" ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca                   georgiana neagu georgiana neagu Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. In data de 18.12.2019 am suferit un accident rutier a carui vina a fost stabilita de catre organele de ... (vezi toată discuția)
Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)