avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o intrebare legata de obtinerea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o intrebare legata de obtinerea ordinului prefectului ...

Buna ziua,
am o intrebare legata de obtinerea ordinului prefectului in Sectorul 1.

Primaria S1 solicita, in prima faza, intabularea la OCPI cu proprietar Statul Roman. OCPI Bucuresti solicita, printre alte documente si certificat fiscal, dar suprafata din CF nu este cea corecta, iar DITL S1 (Directia Impozite si Taxe Locale) refuza sa treaca in certificatul fiscal o suprafata in folosinta mai mare de 100 mp pt ca - spun ei - asa mentiona legea 58/1974.

Legea 58 nu mentiona aceasta suprafata, iar in actul de VC sunt trecuti 300mp, iar suprafata masurata de expertul cadastral este de 307 mp.

Imi puteti spune, va rog, cum se poate proceda astfel incat certificatul fiscal sa corespunda masuratorilor reale si ce se poate face daca DITL refuza sa ia in considerare masuratorile expertului cadastral?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)
Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)
Legea 58/1974 persan persan Parintii mei au cumparat un imobil de 80mp cu o curte de 78mp. Terenul intra in proprietatea statului conf. legii 58/1974 si nu mai face obiectul vanzarii. ... (vezi toată discuția)