avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar Ungaria

Buna ziua..
Societate comerciala,amenda radar Ungaria primita prin posta.
Daca nu o achit,ce se intampla?
Poate stiti cazuri reale
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:52, 22 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu platesti amenda politia din ungaria va solicita autoritatilor romane recuperarea amenzii.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu chiar, statul maghiar a făcut contract cu o societate de recuperări. Dacă nu plătești, până la urmă te va executa acea societate.

Cornel Vasile a scris:

Daca nu platesti amenda politia din ungaria va solicita autoritatilor romane recuperarea amenzii.

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iulie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)
Amenda penala neplatita=inchisoare? giulya_04 giulya_04 Buna ziua! Am urmatorul caz pentru care rog cateva opinii specializate: o persoana a primit o amenda pentru trafic de tigari la vama cu Ungaria in luna ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)