Dapix a scris:
Explicați, de ce adeverința este probă contra dumneavoastră`?!
Că dacă instanța o declară pierdută, devine nulă.
Reclamantele au formulat o actiune impotriva mea. Au inaintat spre judecatorie o cerere de chemare in judecata
Cererea au motivat-o prin descrierea unor situatii si fapte pe care le-au incadrat juridic si in plus au anexat cererii o serie de inscrisuri ca probe in sprijinul actiunii lor. Au prezentat in copie multe inscrisuri cu exceptia unei adeverinte eliberata
chiar de ei, motivand lipsa prin faptul ca arhiva le-a fost afectata de un incendiu. Au mentionat ca adeverinta poate fi
gasita la Comisia judeteana, caci mi-a fost eliberata tocmai pentru ca mi se cerea acolo. Ca am dus originalul sau
numai o copie, nu mai stiu, cert este ca habar n-am daca adeverinta mai e pe la mine si daca e, pe unde o fi.
Normal ar fi fost ca judecatorul sa o ceara la Comisia Judeteana, numai ca el ma bate pe mine la cap de doua
sedinte sa o caut si sa o aduc.
Adeverinta este proba contra mea pentru ca asa sustin reclamantele. Sau daca nu contra mea, macar in favoarea lor
Eu nu cred nici una nici alta
Intrebarea mea era daca sunt obligat sa aduc instantei inscrisuri care pot fi folosite impotriva mea?
Sigur ca judecatorul poate dispune, dar deja i-am spus de doua pri ca nu stiu de adevarinta si nici reclamantele
nu au mentionat ca as avea-o in mod sigur, doar ca mi-au eliberat-o spre folosinta. De ce n-o cere la Comisia Judeteana?
Numai eu am obligatii? Reclamantele n-au obligatia sa sustina cererea cu probe?
In al doilea rand, daca nu se mai gaseste si se declara nula, se anuleaza toate actele rezultate in baza ei?
Poate ca asta vor reclamantele sustinand ca n0o mai au in arhiva.