Dapix a scris:
E proces civil, dacă adeverința n-o mai găsiți......, nu se întâmplă nimic că n-o depuneți la dosar.
Judecătorul este obligat să vă întrebe dacă reclamanții au cerut acest lucru.
Nu sunteți obligat să depuneți probe contra dumneavoastră.
Reclamantii n-au cerut sa depun eu acest document, au indicat ca sursa Comisia Judeteana
Si e normal sa indice acest lucru deoarece adeverinta mi-a fost eliberata ca sa o depun acolo
Acolo sigur am depus-o, acolo trebuie sa fie. Ca am depus o copie si am pastrat originalul,
ca am depus originalul pastrand o copie sau nici macar atat, asta nu mai stiu. Cert este ca eu,
fara a o cauta in mod deosebit, n-am gasit-o printre hartiile cu care am umblat. Nu intelegeam
si nu inteleg, de ce judecatorul insista sa o aduc eu, in loc sa se adreseze institutiei indicate de
partea reclamanta
Imi vine in gand o alta intrebare
De regula adeverintele certifica o stare de fapt raportata la evidentele celui care o elibereaza
Sa zicem ca cer o adeverinta de la locul de munca fiind necesara la medicul de familie
Sunt obligat sa pastrez adeverinta sau macar o copie? O duc la medic si treaba este incheiata.
Asa si in cazul in discutie. Am cerut o adeverinta de la Primarie ce mi se cerea la Comisia Judeteana
Primaria a eliberat-o si continutul ei era in conformitate cu evidentele Primariei. Am dus-o
la Comisia Judeteana si gata, nu am fost decat un postas. Ce scria in ea este responsabilitatea
Primariei nu a mea. Deci, nu cred ca am obligtia sa o pastrez. Dar poate ca ma insel