avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vending NON food
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vending NON food

Buna ziua . Doresc sa achizitionez un Vending Machine in care sa pun obiecte de tip jucarii etc .Dat fiind faptul ca nu vreau sa vand mancare sau bauturi ce permise imi trebuie ?
nu am gasit nimic online. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana Av. Ranete , Avocat 15:08, 24 Iulie 2023
Buna ziua,

Iata o intrebare interesanta.
Teoretic, ar trebuie doar autorizarea de la Primarie (pnetur amplasare). Neavand produse alimentare, celelalte autorizari nu mai par necesare (vezi www.avocatnet.ro/forum/discu... )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bauturi alcoolice in vendomate - vending machines TOTALCYCLING TOTALCYCLING Buna! Am deschis o firma, 4799 CAEN, voi amplasa aparate de cafea si de snacksuri si alte produse spre vanzare. Doresc sa aflu daca pot vinde si bere la ... (vezi toată discuția)
Autorizare food truck comercial DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Buna ziua. In vederea deschiderii/autorizarii unui food truck commercial, in ipoteza in care va functiona amplasat pe in teren privat imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)