avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate

am un copil si as mai dori unul;concediul de maternitate se termina in iulie pe 10.2010, daca as ramane insarcinata in luna februarie l-as naste in noiembrie, intrebarea mea este:pot sa imi iau cele 126 de zile inainte de a naste?vreau sa beneficiez de cei 85% din salariu.
Cel mai recent răspuns: cristinaeli , utilizator 10:36, 29 Ianuarie 2010
multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate Soames Soames Buna! imi puteti spune va rog la cate zile de concediu prenatal si postnatal are dreptul o viitoare mamica? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, concediu postnatal crinarav crinarav va rog sa-mi spune-ti daca o persoana poate sa stea mai putin in concediu prenatal si mai mult in postnatal (adica de la 42 zile pana la .......) va ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal si de indemnizatie pentru ccc? costieanuida costieanuida Buna Ziua, As avea niste nelamuriri. Sunt insarcinata iar data probabila de nastere este 14 iunie 2011. Mentionez ca, contractul meu de munca a inceput in ... (vezi toată discuția)