avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Legat de fals semnatura privata. Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Legat de fals semnatura privata. Am semnatb2 documente ...

Buna ziua. Legat de fals semnatura privata. Am semnatb2 documente cu acordul persoanei respective, acesta nefiind in tara la momentul respectiv si m-a rugat pe mine sa semnez si sa inscriu masina la primarie. Ce este de facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:51, 24 Iulie 2023
Buna ziua, daca ati semnat in locul acestuia si nu pentru acesta, dvs. ati falsificat o semnatura indiferent ca ati avut sau nu acordul titularului semnaturii, Daca ati semnat pentru persoana respectiva, avand si imputernicire in acest sens, atunci fapta dvs. nu este infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce infractiune este asta? KLTM KLTM Cineva a semnat in numele meu, fara ca eu sa stiu ceva, in lipsa mea de acasa, pe un document in care eu, cica, imi asumam niste obligatii fata de o societate ... (vezi toată discuția)
Semnatura in numele altcuiva Cristina Pandrea Cristina Pandrea Buna seara, Am urmatoarea situatie: Am nevoie ca vecina mea sa imi semneze niste formulare necesare la Cadastru pt repozitionarea unui teren,proprietatea ... (vezi toată discuția)
Fals privind identitatea? Andreea_F Andreea_F Bună ziua! Fapta unei persoane de a depune o cerere la o instituţie publică în numele altei persoane, fără însă a prezenta un act de identitate, se ... (vezi toată discuția)