avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am revenit cu intrebarea daca e normal sa lucrezi 71 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am revenit cu intrebarea daca e normal sa lucrezi 71 ore fara ...

Am revenit cu intrebarea daca e normal sa lucrezi 71 ore fara zi libera.Mentionez ca am liber intr-o sapamana miercuri si joi apoi lucrez pana vineri viitoare inclusiv cate 10,9,8 ore in fiecare zi.E legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 24 Iulie 2023
continuati discutia aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si zile libere Dani1993 Dani1993 Este.legal ca angajatorul sa lege zilele de concediu de odihna cu zilele libere care imi reveneau în mod normal ? Dau 1 exemplu,eu lucrez 1 zi 12 ore cu 1 zi ... (vezi toată discuția)
Compensare ore suplimentare simonamarcu64 simonamarcu64 Bună ziua, Suntem institutie publică. Portarii lucrează 7 zile pe saptamână, câte 10 ore. Compensăm timpul suplimentar de 30 ore pe săptămână ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)