Bună ziua, am nevoie de un avocat pentru a ma ajuta în următoarea situatie:
Am achiziționat in urma cu 7 ani o masina din Cehia, am făcut un contract de vanzare-cumparare care a fost validat la posta. Cel de la care am luat mașina nu a știut ca trebuie mers și la politie, spunandu mi ca pot pleca liniștit cu ea în România. După un an am dat o la dezmembrari, neavând ce sa fac cu ea. În prezent am fost contactat de un translator din Cehia, acesta spunând ca proprietarul mașinii m a dat în judecata deoarece mașina a rămas tot pe numele lui, iar între timp, după spusele proprietarului, s a prelungit automat asigurarea, fara acordul meu sau al lui. El nu dorește sa scoată mașina de pe numele lui pana nu ii plătesc suma respectiva, în contextul în care translatorul mi a comunicat ca nu este posibil sa se prelungească asigurarea automat.
Țin sa menționez ca nu am găsit pe nicăieri pe site urile din Cehia numărul de dosar care mi a fost comunicat.
Ma puteți ajuta?
Mulțumesc!
Contactati avocat sau persoana de incredere in Cehia care poate desfasura acte si actiuni sa clarifice situatia ,sa verifice numarul de dosar comunicat