avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez la o institutie privata. Azi toata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez la o institutie privata. Azi toata lumea a ...

Buna ziua,
Lucrez la o institutie privata. Azi toata lumea a primit marire de salar 500 Ron. Eu singura am primit 300 Ron. Mentionez ca si colegii sun angajati pe acelasi post, vechimea variaza, eu nu sunt nici primul venit, nici ultimul. Ce pot face? Salariul este confidential conform CIM, dar totusi stie toata lumea ca toti (inafara de mine) au primit acelas salariu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:48, 24 Iulie 2023
Daca e confidential, atunci cum stie toata lumea ?

Potrivit art. 163 alin (1) din Codul muncii: „Salariul este confidențial, angajatorul având obligația de a lua măsurile necesare pentru asigurarea confidențialității”.

vedeti acest articol
www.avocatnet.ro/articol_616...

Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fluturasi de salariu ana maria popescu ana maria popescu Ce pedeapsa poate primi un director de scoala care refuza sa dea fluturasii de salariu sau sa arate statul de plata? (vezi toată discuția)
Sunt medic stomatolog in cadrul colegiul medicilor stomatologi ... dr. babuska dr. babuska Sunt medic stomatolog in cadrul Colegiul medicilor Stomatologi Romania. Pentru a avea drept de libera practica eu cotizez lunar 60 de lei. Am depus o ... (vezi toată discuția)
Ce salarii mai au consilierii juridici? Ce salarii au consilierii juridici? As fi curios sa aflu cam ce salarii se practica -concret- daca aveti ambilitatea sa raspundeti unui coleg de breasla..:)
(vezi toată discuția)