avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutit de impozit in prelungire?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutit de impozit in prelungire?

Salut! Tocmai ce am terminat anul trei dar am o restanta pentru care trebuie sa-mi fac prelungire si apoi sa-mi dau licenta. In prezent lucrez in domeniul IT, iar facultatea este in acelasi domeniu. Voi mai fi scutit de impozit pe durata prelungirii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 25 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Una din conditii este dețineti o diplomă de bacalaureat și sa urmati cursurile unei instituții de învățământ superior acreditate și prestează efectiv una dintre activitățile prevăzute în anexa la Ordinul nr. 20.463/3.964/967/1.415/2023 privind încadrarea în activitatea de creare de programe pentru calculator.

in speta, raspunsul este da la nelamurirea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, lucrez in it de ceva ani, acum mă ocup de programare. ... nicmauma nicmauma Buna ziua, Lucrez in IT de ceva ani, acum mă ocup de programare. Firma la care lucrez, m-a încadrat ca \"programator ajutor\" pentru ca nu am facultate, si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca poti fi scutit de impozit in ... costinm2 costinm2 Buna ziua, as dori sa stiu daca poti fi scutit de impozit in domeniu it daca esti student la o facultate acreditata di italia? (vezi toată discuția)
Daca lucrez in it, pe un rol care beneficiaza de scutire de impozit ... brrroooggg brrroooggg Daca lucrez in IT, pe un rol care beneficiaza de scutire de impozit - si aduc adeverinta de student in luna ianuarie, incepand de cand se aplica scutirea de ... (vezi toată discuția)