avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă partajul este obligatoriu, după obținerea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă partajul este obligatoriu, după obținerea certificatului ...

Dacă partajul este obligatoriu, după obținerea certificatului de moștenitor, având în vedere că suntem trei moștenitori, pe o jumătate din masa succesorală și doi pe cealaltă jumătate
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Mingi, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:13, 26 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e obligatoriu doar daca vreunul din mostenitori vrea asta, sa impartiti pt ca nimeni nu poate fi obligat sa ramana in indiviziune daca nu vrea. . Daca niciunul din mostenitori nu vrea partaj, , puteti sta asa cat vreti si sa stapaniti impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj mostenire law_teona@yahoo.com law_teona@yahoo.com Buna!Ma numesc D. Ioana,si as avea o speta de rezolvat.A proprietarul unui apartament impreuna cu sotia B,decedeaza.A si B au 2 copii din casatorie.Care vor fi ... (vezi toată discuția)
Cota succesiune sotie si un singur copil more1984 more1984 Buna ziua,in urma cu cateva luni tatal meu a decedat si in urma lui a ramas de impartit 1/2 apartament 2 camere (cealalta jumatate fiind pe numele mamei) si o ... (vezi toată discuția)
Mostenire- cum sa procedez sa-mi pastrez jumatatea rududoo rududoo Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem mostenitorii unei case(din paianta)+ depeninta si curte ( aprox 25 ari) intravilan intr-o comuna din jud. Olt. ... (vezi toată discuția)