avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Alarma antiefractie la sediul firmei
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Alarma antiefractie la sediul firmei

Dacă locuiesc în aceiași curte unde am și sediul firmei respectiv și un bar în jumătate de casa ,sunt obligat sa am alarmă antiefractie?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:47, 26 Iulie 2023
Analiza de risc efectuata conform Legii nr. 333/ 2003 referitor la analiza de risc la securitate fizica, efectuata de o firma autorizata de politie este singura in masura sa stabileasca necesitatea.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitatea fizica dan197 dan197 Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Am un hotel pe care il am conduc si as dori sa stiu daca sunt obligata sa inchei contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt mai multe domenii de activitate... alintel alintel [quot]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce coduri caen trebuie pt urmatoarele activitati (daca sunt activitati care se pot cumula pe un singur cod caen) : 1. ... (vezi toată discuția)