avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, as vrea sa stiu daca este legală ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, as vrea sa stiu daca este legală verificarea angajatilor ...

Buna ziua, as vrea sa stiu daca este legat verificarea angajatilor daca au consumat bauturi alcoolice inainte de a intra in tura sau in timpul programului de lucru, folosind fiolaalcooltest..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 26 Iulie 2023
Probarea abaterii disciplinare atunci când angajatul consumă băuturi alcoolice și apoi vine la muncă
www.avocatnet.ro/articol_642...

sau

[ link extern ]
Probarea abaterii disciplinare atunci când angajatul consumă băuturi alcoolice și apoi vine la muncă
www.avocatnet.ro/articol_642...

sau

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala utilizare etilotest in institutie publica Gabriela Lionte Gabriela Lionte Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este baza legala pentru utilizarea unui etilotest intr-o institutie publica. Daca da va rog sa-mi spuneti unde sa ... (vezi toată discuția)
Prevedere din regulamentul intern roberto27 roberto27 Buna ziua, Vi se pare legala urmatoarea formulare din Regulamentul Intern al unei societati :\"Este interzis consumul de alcool [b]inainte[/b] si in timpul ... (vezi toată discuția)
Consumul de bauturi alcoolice in timpul progr. ContSters147006 ContSters147006 Avem un salariat problema (suntem o institutie bugetara) in repetate rinduri a fost gasit sub influenta bauturilor alcoolice si a fost sanctionat ( ... (vezi toată discuția)