avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj absolventi liceu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj absolventi liceu

Buna ziua!
pentru inscrierea la somaj a absolvantilor de liceu,care este data limita de 60 zile pentru depunerea dosarului de somaj,va rog?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 26 Iulie 2023
Absolvenții fără un loc de muncă trebuie să se înregistreze la agenția pentru ocuparea forței de muncă din localitatea sau zona în care domiciliază în cel mult 60 de zile calendaristice de la absolvire.
www.avocatnet.ro/articol_613...

data absolvirii studiilor liceale în conformitate cu prevederile legale este 2 iunie 2023. ... data limita de depunere a actelor este 01.08.2023.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizație de șomaj dacă am terminat liceul ... Ileana Cos Ileana Cos Pot beneficia de indemnizație de șomaj dacă am terminat liceul și nu continui studiile? (vezi toată discuția)
Ajutor somaj absolventi tstefana tstefana Pentru a obține ajutor de somaj, absolvenții fără un loc de muncă trebuie să se înregistreze la agenția pentru ocuparea forței de muncă din ... (vezi toată discuția)
De cand curg cele 60 de zile de la absolvirea unei institutii de invatamant ? rrobyfm rrobyfm Buna ziua. am o cunostinta care a absolvit liceul in sesiunea IUNIE-IULIE 2011. V-as ruga sa-mi spuneti si mie de la ce data se scurg cele 60 de zile in care ... (vezi toată discuția)