avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am urmatoarea situatie: am fost 4 frati, in 2002 a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am urmatoarea situatie: am fost 4 frati, in 2002 a decedat tatal ...

Acte necesare procura succesiune. Am urmatoarea situatie: am fost 4 frati, in 2002 a decedat tatal nostru, dupa care am facut succesiunea intre noi cei 4 frati si mama. In 2018 a decedat unul dintre frati, iar in 2020,mama. Vrem sa deschidem succesiunea, după mama, si avem o problema cei 3 copii ai fratelui decedat care nu sunt in localitate, unul este in alt oraș din tara iar ceilalți doi in străinătate, sunt de acord sa ne facă procuri de reprezentare. Întrebarea mea este, ce documente trebuie sa le punem la dispoziție, pentru notar si consulat, pentru a împuternici pe unul dintre noi sa-i reprezentam la dezbaterea succesiunii?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Stingray, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune după moartea mamei valentinap39 valentinap39 Buna ziua. In octombrie 2019 a murit mama mea. Ea a locuit alaturi de tatăl meu in orașul Brăila. Eu locuiesc în București iar fratele meu in Italia. ... (vezi toată discuția)
Succesiune ms6 ms6 Tatal meu a decedat in 2010; ramasi, sint eu, un frate, si mama. La 3 luni dupa deces, eu am contactat un notar cu intentia sa aflu ce documente sint necesare ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala dod dod Mama a murit acum 3 ani ,iar tata vrea sa deschida succesiune dupa mama. Noi suntem 4 frati iar 2 din frati sunt in strainatate IAR O SORA TREBUIE SA PLECE ... (vezi toată discuția)