avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Se da următoarea situație: Multiple ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Se da următoarea situație: Multiple terenuri Doua ...

Buna ziua. Se da următoarea situație:
Multiple terenuri
Doua case si cateva anexe
Am fost la primărie si am aflat ca bunicul meu are rol pe ele nu si titlu de proprietate (bunicul este decedat din 2012) la primărie spun ca nu gasesc nici un fel de acte si cum si ale cui sunt ele de fapt,desi acolo a stat si strabunica,au gasit decat pe o parte din teren care zic ei bunicul i-ar fi facut titlu de proprietate in 2007 tatalui meu (decedat si el în 2009).
Noi din pacate stiam initial ca bunicul ii făcuse acte unei matusi( după spusele ei) dar de fapt am primit noi o foaie de la impozit si asa am aflat ca e o minciuna. Un vecin folosește terenurile si ne-a spus si acela ca ar avea el rol pe ele.
Am sunat la cadastru si ne-au confirmat ca tata ar avea titlu de proprietate pe o parte sa zic de 1/4 din terenul unde sunt casele si anexele,zona pe care ar avea el se afla una dintre casele de locuit (cea mai noua, construita de bunicul meu) si ceva anexe, doar ca neavând actele nu stim ce anume.
Ce as putea face in aceasta situație,chiar nu stiu de unde sa incep? Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru intrarea in posesie Lucian_Stroe Lucian_Stroe O sa incerc sa explic despre ce este vorba cat se poate de succint si de clar, in speranta ca voi reusi sa ma fac inteles si sa obtin lamuririle ... (vezi toată discuția)
Terenuri declarate/nedeclarate nicole852107 nicole852107 buna seara,pana in anul 1995,parintii mei au avut grija de bunica,in acelasi timp facandule si contract de intretinere pe casa.in tot timpul acesta (pana in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate denisa-m denisa-m Am primit o copie a titlului de proprietate pentru trei parcele de teren arabil si care impreuna insumeaza 28.300 mp ( in judetul Olt, ), din partea ... (vezi toată discuția)