avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit pe mfinante.ro s-a dat comunicat de presa pe 27.01.10
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

pe mfinante.ro s-a dat comunicat de presa pe 27.01.10

:rtfm: mfp a confirmat trecerea micro la impozit pe profit :duh:
Cel mai recent răspuns: Bonutzu , utilizator 19:14, 28 Ianuarie 2010
Ma gandesc ca inprimul rand cu depunere 010 la finante, apoi lucrurile decurg de la sine
:duh: bulumaceala mare :strambatura: sa fii contabil este ca in " dosarele x" :closedtopic: nici un moment nu m-am gandit ca 010 se depune chiar daca trecerea se face automat, asa de tare m-au bulumacit cei de la finante :sticktongue:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 010 - se depune sau nu ? Bonutzu Bonutzu :sorry: ce se intimpla cu 010 - se depune sau nu ? unele ad-tii financiare nu-l primesc a aparut vreo circulara interna la anaf in legatura cu acest lucru ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprindere 2010 gina vornicu gina vornicu Va rog frumos sa-mi spuneti daca in 2010 se va pastra impozitul pe microintreprindere si ce valoare procentuala va avea.#-o Multumesc anticipat! Cu ... (vezi toată discuția)
Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)