avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am aplicat de curand la o firma pt un post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am aplicat de curand la o firma pt un post de inginer ...

Bună ziua! Am aplicat de curand la o firma pt un post de inginer marketing. Eu am diploma de inginer navalist, dar am lucrat în vânzări si marketing 19 ani, am un curs de vânzari terminat și unul de marketing. Pot fi incadrata ca inginer marketing dacă am studii de inginer în domeniul naval? Firma are ca obiect de activitate domeniul electric. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 27 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de ce doreste sa angajeze firma respectiva. Experienta in vanzari si marketing, precum si cursurile terminate pot fi atuu-ri in obtinerea postului.
EI vor să angajeze un inginer marketing! Am dat testul și interviul și aștept răspuns. Eu mă întreb cum m-ar putea încadra pe aceasta functie ( cod COR) sau dacă au voie legal să mă încadreze inginer marketing dacă eu nu am terminat facultatea de marketing și sunt inginer cu altă specializare. Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inginer marketing nu exista in COR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Va supun atentiei urmatoarea speta: fratele meu a absolvit universitatea ... Oana1812 Oana1812 Va supun atentiei urmatoarea speta: Fratele meu a absolvit Universitatea de Stiinte Agronimice si Medicina Veterinara, -absolvent al Facultatii de Inginerie ... (vezi toată discuția)
Pot fi director de vanzari fara diploma de facultate? rusmedeea rusmedeea Am facut 4 ani de facultate in 1995 si nu am obtinut diploma de facultate ptr ca s-a desfiintat facultatea la care m-am inscris. Am doar foaia matricola. Acum ... (vezi toată discuția)