avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curatela

Buna ziua,

Bunicul meu are 85 de ani, greu deplasabil, nu prea vede, vederea este deteriorata aproape total și sta ft greu cu auzul. L-am adus în București pentru îngrijire, el având domiciliul în alta localizate. Pensia o primește de la poștaș acasă, însă este nevoie sa o transferam pe card. A făcut un cont la banca, însă pentru mai departe am nevoie sa îmi dea o adeverință pentru a-i transfera pensia pe card. Pe el nu îl pot deplasa nici în localizatatea de reședință și este foarte greu chiar și prin oraș. Cum se poate proceda? Doar la notar? Știți notari care sa se deplaseze și la domiciliu?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2023
EDDU, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecere pensie pe card bancar . sorineldobre sorineldobre Buna , care este procedura pentru a-i trece mamei mele pensia pentru limita de varsta si indemnizatia vaduva veteran de razboi pe card ? Mama este internata ... (vezi toată discuția)
Plata pensie cu viza de flotant andravenache andravenache Buna ziua! De cca. 2 luni de zile, bunicul s-a mutat la mine (la cca. 800 de km distanta fata de domiciliul sau din buletin - deci nu ne e tocmai la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, daca am o pensie de urmas pt care am solicitat sa ... Georgiana10983 Georgiana10983 Bună seara!! Daca am o pensie de urmas și am solicitat sa intre pe card, cuponul de pensie care o sa vina la domiciliu trebuie semnat pentru a fi ... (vezi toată discuția)