avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, soțul meu e în penitenciar de 5 luni, eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, soțul meu e în penitenciar de 5 luni, eu am rămas ...

Bună ziua....soțul meu e în penitenciar de 5 luni,eu am rămas singura cu doi copii acasă,sunt singura care lucrează pe un salariu de nimic,din el trebuie sa îmi plătesc facturile,ratele sa cresc copii și trebuie sa îl întrețin și pe el acolo. Ce pot sa fac ,unde sa scriu ,la cine sa apelez sa îl pot scoate de acolo prin eliberare condiționată sau sa îl aduc în arest la domiciliu,măcar sa aibă cine avea grija de copii sa nu mai fie nevoie sa plătesc pe nimeni sa stea cu ei. Îmi este foarte greu sa ma descurc singura. Menționez ca el are de săvârșit 1 an și 4 luni,nu e sentința mare...5 luni le are făcute deja. Va mulțumesc pt orice sfat as primi.

Alte discuții în legătură

Executare pedeapsa marius_1708 marius_1708 buna, am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni definitiva,si mai am si o suspendare de 1 an .imi puteti spune cat trebuie sa execut.va multumesc (vezi toată discuția)
Eliberare condiționată Dani1998 Dani1998 Buna seara. Prietenul meu a fost condamnat la 1 an si 20 zile, pentru conducere fără permis. Este in penitenciar dupa 14 decembrie 2018. Acum este la regim ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara laurazom laurazom Buna ziua. As vrea sa va cer sfatul pentru ca nu stiu cum sa procedez. Am un baietel de 5 luni si tatal nu ne-a ajutat niciodata cu bani. Nu suntem ... (vezi toată discuția)