avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Cum pot obtine un nou certificat de divort ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Cum pot obtine un nou certificat de divort in caz ...

Buna ziua!
Cum pot obtine un nou certificat de divort in caz de deteriorare a actului original?
Carei institutii trebuie sa ma adresez?
Multumesc mult pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 00:54, 28 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresandu-va autoritatii care l-a emis pentru remitere.
Incepeti cu primaria intai unde se pastreaza dosarul de divort.
Cererile privind eliberarea se solutioneaza de către S.P.C.L.E.P. sau, după caz, de primăria unității administrativ-teritoriale care păstrează registrele respective .
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2023
ricadinas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere liaanais7 liaanais7 Va rog daca ma puteti informa de cum a-s putea sa fac o programare online pentru eliberarea unui nou certificat deoarece el autentic l-am pierdut (adica nu-l ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa pentru preschimbarea certificatului de nastere? OLLIVIETTE2000 OLLIVIETTE2000 Buna ziua, as dori sa stiu si eu carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a perschimba certificatul de nastere si actele casei (cu tot cu sentinte ... (vezi toată discuția)
Casatoria din uk este recunoscuta in roomania? cleopatra_000042 cleopatra_000042 buna!sunt casatorita in uk cu un tip din 2010,mai mult pentru a obtine actele (o mare prostie)ne-am separat imediat dupa casatorie,eu stau cu iubitul meu acum ... (vezi toată discuția)