avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reducere studenti bilet tren. Buna ziua. Din ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reducere studenti bilet tren. Buna ziua. Din momentul in care este publicata o hotarare in ...

Buna ziua. Din momentul in care este publicata o hotarare in Monitorul oficial, devine imediat aplicabila? Ma intereseaza cea din 05/07/2023, referitoare la reducerea pt studenti la plata biletului de tren, in special pt studentii din Ro care studiaza in alta tara din EU. Intreb, deoarece am vazut stirea, dar la casa de bilete nu se recunoaste acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 28 Iulie 2023
Actl normativ va intra în vigoare la 03 septembrie 2023 .. este vorba despre Legea învăţământului superior nr. 199/2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. fiica mea, in varsta de 24 ani este studenta la invatamant ... Elenia.M Elenia.M Buna ziua. Fiica mea, in varsta de 24 ani este studenta la invatamant cu frecventa redusa( master). Fiind orfana de un parinte, beneficiaza de ceva reducere la ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2009 mihteo mihteo OUG34/2009 mai e in vigoare? Institutiile publice (scoli) pot achizitiona la aceasta data obiecte de inventar? In urma unui control s-a lasat sarcina in ... (vezi toată discuția)
Dupa cate zile este publicata o lege aprobata de parlament? filip_stan filip_stan Daca Legea Educatiei este aprobata, cand va apare aceasta in monitorul oficial si cand va intra in vigoare? Poate fi aplicabila si imediat? ( exemplu: ... (vezi toată discuția)