avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Fiica mea recventeaza o facultate privata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Fiica mea recventeaza o facultate privata din bucuresti,pt ...

Buna ziua! Fiica mea recventeaza o facultate privata din bucuresti,pt transportul cu metroul are reducere 90% insa pt S.T.B. facultatea nu deconteaza nimic .intrebarea mea, este legal au dreptul sa refuze decontarea ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:14, 9 Ianuarie 2025
OUG 156/2024
art. XXIX
(1) În anul 2025, prin derogare de la prevederile art. 128 alin. (3) din Legea nr. 199/2023, cu modificările și completările ulterioare, studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență în instituțiile de învățământ superior acreditate beneficiază de tarif redus cu 90% pentru transportul intern auto și pentru transportul intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a, doar pe distanța/rutele dintre localitatea de domiciliu și localitatea în care se află instituția de învățământ superior la care studentul este înmatriculat.

(2) În anul 2025, prin derogare de la prevederile art. 128 alin. (3) din Legea nr. 199/2023, cu modificările și completările ulterioare, studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență în instituțiile de învățământ superior acreditate beneficiază de tarif redus cu 90% pe mijloacele de transport local în comun și transportul cu metroul, în localitatea în care își are sediul instituția de învățământ superior la care studentul este înmatriculat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. fiica mea, in varsta de 24 ani este studenta la invatamant ... Elenia.M Elenia.M Buna ziua. Fiica mea, in varsta de 24 ani este studenta la invatamant cu frecventa redusa( master). Fiind orfana de un parinte, beneficiaza de ceva reducere la ... (vezi toată discuția)
Transport gratuit cfr loredana17apr loredana17apr Bună seara! Sunt studenta in anul II la Facultatea de drept din cadrul Universității din Pitești. În anul universitar 2016/2017 am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Reduceri pentru studenti la calatoriile cu cfr eniko69 eniko69 Aş dori să ştiu , dacă studenţii care studiază în instituţiile de învăţământ din Uniunea Europeană pot beneficia de aceeaşi reduceri ca şi ... (vezi toată discuția)