avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua ,am un autoturism pe numele mamei și este ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua ,am un autoturism pe numele mamei și este scutit de ...

Buna ziua ,am un autoturism pe numele mamei și este scutit de impozit datorită gradului de handicap și am achizițonat alta mașina tot pe numele ei.
Întrebarea mea este ,pot renunța la scutirea impozitului la prima masina pentru a o fii scutita cea din urma
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 29 Iulie 2023
Normele in vigoare prevad dreptul persoanei cu handicap la scutire impozit auto pentru un singur bun mobil in evidenta fiscala
Mama dv poate beneficia de scutire impozit auto in varianta in care ramane in evidenta fiscala cu un singur vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit auto alina_berechea alina_berechea Va rog să-mi spuneți dacă în situația în care eu sunt o persoana încadrată în grad de handicap, iar soția mea a cumpărat în timpul căsătoriei cu ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cernatlarisa cernatlarisa Doresc sa știu dacă: 1. Conform Legii 193/2015 pt.modificarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap - ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscala Dan 1994 Dan 1994 buna. am cumparat o masina de la un nene care spune ca fiscalul e la proprietara si ca el a trecu pe el masina la impozit pentru ca este persoara cu handicap ... (vezi toată discuția)