avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu a decedat in 2000. Am dezbatut mostenirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu a decedat in 2000. Am dezbatut mostenirea dupa el, ...

Tatal meu a decedat in 2000. Am dezbatut mostenirea dupa el, cu mama mea in 2001. In 2004 s-a dezbatut mostenirea dupa bunicul meu, tatal tatalui meu, prin care tatal meu primeste niste bunuri. Eu in calitate de mostenitoare, cum pot intra in posesia acestor noi bunuri?
Cel mai recent răspuns: DARIAE , utilizator 19:27, 29 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa mergeți cu mama la același notar și sa solicitați un supliment la certificatul de moștenitor dupa tatăl dvs
Mama mea a decedat. Deci, inteleg ca merg la notar pentru supliment, eu neavand frati/surori. Multumesc mult pentru raspuns!
Trebuie să dezbateți succesiunea și după mama dvs.
Cand ați dezbătut succesiunea după tata, ați rămas moștenitoare amândouă? Și dvs și mama?
Da . Si am dezbatut mostenirea dupa mama, care nu avea nimic pe numele ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem 2 frati si mama. tata a decedat in 2021. vrem sa dezbatem ... silviu1975 silviu1975 Suntem 2 frati si mama. Tata a decedat in 2021. Vrem sa dezbatem succesiunea dupa bunici, parintii tatalui meu. Tata mai are 2 frati, ambii in viata. Nu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire CRISTINA59 CRISTINA59 As vrea sa expun urmatoarea situatie pentru a primi raspunsul care sa ma ajute sa o rezolv : Suntem trei frati,doua fete si un baiat. Fratele este o persoana ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul la masa succesorala? gioarsa gioarsa Buna ziua, Incerc sa aflu daca legal sunt singurul indreptatit sa am pretentii legale la bunurile ramase in in urma bunicii mele. Este vorba de bunica ... (vezi toată discuția)