avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dobândire calitate procesuala. În urma comiterii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dobândire calitate procesuala. În urma comiterii unui fapt ...

Dobândire calitate procesuala. În urma comiterii unui fapt ilicit de către o instituție care a fuzionat cu o alta, noua instituție capătă calitate procesuală într-un eventual litigiu?
Cel mai recent răspuns: petre-petre , utilizator 05:41, 31 Iulie 2023
Buna ziua,
La prima vedere, așa s-ar părea. Dar, este important de analizat care sunt condițiile acestei fuziuni. În condițiile unei fuziuni se precizeaza clar, în actul normativ, care este modalitatea preluării litigiilor aflate pe rol.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea unui act. danaa1 danaa1 Daca la dosar este depus un act care nu este intocmit și nu este indeplinit conform unor legi, actul depus la dosar se poate considera ca fiind nul, insă în ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire atinas atinas Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: Mama mea a decedat si sunt unicul copil si trebuie sa fac dezbatere succesorala asupra unui imobil proprietatea ... (vezi toată discuția)
Vanzare garaj in litigiu Artigas Artigas Va salut, Sunt proprietarul unui garaj pe care l-am achizitionat in baza Legii 112/1995,cu mai mult de 10 ani in urma. La scurt timp dupa ce l-am ... (vezi toată discuția)