avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o cerere de chemare ...

Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o cerere de chemare in judecata ?
O pot anula printr o cerere care sa fie depus la dosar intru cit m am razgindit si nu mai doresc sa atac actul respectiv?
Mulțumesc!
Nu exista o astfel de procedura eventual dacă mai erați în termenul.prevazut de lege pt a formula întâmpinarea o modificati etc.Nu prea se înțelege ce doriți dvs,ați fost dat în judecata,sunteți parat ,aveați dreptul la a face apărări prin întâmpinare.Sunteti de acord cu admiterea acțiunii cu pretențiile reclamantului ?Astfel de situații se discuta cu un av,prezentați actele ,cererea de care în judecata,întâmpinarea dvs,explicați ce ați vrut și ce vreți acum,ce poziție aveți etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aveti obligatia de a depune intampinare la dosar cel mai tarziu cu 5 zile.... traznet01 traznet01 Ce inseamna chestia aia :O, si cum pot sa o formulez pentru a o depune. Multumesc (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa fac o intampinare la un dosar de contraventie hoaraion hoaraion am luat o amenda ca am trversat pe la coltul strazi am facut contestatie am castigato au facut recurs si mia venit comunicare ca ei nu sant de acord decizia ... (vezi toată discuția)
Divort tocalione tocalione ce inseamna \" intampinarea\" si ce efect practic legal are ? (vezi toată discuția)