avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu pentru punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu pentru punct de lucru

Buna ziua.

As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate, vreo varianta, in care eu, ca si proprietara al unui apartament (spatiu locativ) achizitionat prin programul Noua Casa, sa il inchiriez unui SRL sau PFA, in vederea exercitarii unor servicii economice (salon)?
Si daca da, ce pasi am de urmat?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:15, 31 Iulie 2023
Buna ziua, interdictiile cu privire la inchiriere ar trebui sa apara in contractul de credit si in documentele pe care le-ati semnat cu banca. Daca aceasta nu v-a impus nicio interdictie tinand cont de scopul programului prin care ati eneficiat de credit, atunci trebuie sa redactati contractul si sa il inregistrati la ANAF dupa semnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii legale tehnician unghii false AndraBB AndraBB Buna ziua stimati membri! Va deranjez si eu cu o intrebare.. Am diploma de calificare aprobata de ministerul muncii pt aplicarea unghiilor false-stilist ... (vezi toată discuția)
Srl in ap prima casa MadalinaIBlj MadalinaIBlj Bună! Ma interesează sa deschid un SRL în apartamentul achiziționat în urma cu un an prin programul \"prima casa\". Problema mea este ca fiind în ... (vezi toată discuția)
Prima casa - acord banca MalyS MalyS Buna ziua O persoana si-a achizitionat prin programul \'prima casa\' un apartament. Acum doreste sa-si reduca din costul ratei luand in spatiu pe cineva, ... (vezi toată discuția)