Buna! Pot face procura cuiva pentru a intabula in numele meu un apartament pe care l-am obținut prin moștenire și pe care vreau sa îl pun la vânzare? Mulțumesc anticipat.
Am inteles, aveti vreo idee cum pot face rost de certificatul fiscal? Nu il am printre actele de la apartament si am observat ca trebuie in setul de documente pentru intabulare.
Multumesc pentru raspuns! Ar trebui eu sa ii spun notarului ce sarcini anume sa fie trecute in procura pentru pt mandatar sau este suficient sa ii explic ca vreau sa ii fac cuiva imputernicire pentru a intabula si a-mi pune apartamentul la vanzare?
Dacă faceți o procura de vânzare (ceea ce e altceva fata de ce ați intrebat), în cuprinsul procurii se va mentiona ca persoana va fi împuternicita sa efectueze tot ceea ce este necesar pentru vânzare. Deci și obținerea certificatului de atestare fiscala și intabularea imobilului.
Cadastru
ivanvintilica
Impreuna cu doi frati avem mostenire de la parinti 5ha teren agricol cu Certificat de mostenitor. Doi frati sunt plecati la munca in afara tarii. Ne-am decis ... (vezi toată discuția)
Acte casa
insistenta_67
buna ziua,
locuiesc cu parintii intr-un imobil construit in 1976. nu avem acte de proprietate propriu-zise, decat rol. cand avem nevoie cerem la primarie ... (vezi toată discuția)