avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nevoi personale restant-descoperire de card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nevoi personale restant-descoperire de card

BUNA ZIUA,

Ma numesc Marcu Marian Cristian ai as vrea si eu sa va aduc la cunostinta o problema:in urma cu vreo 2 ani am facut un credit de nevoi personale si o descoperire de card pe care acum,fiind somer si avand si familie,nu le mai pot plati.As vrea si eu sa stiu care sunt consecintele acestui lucru.Va informez ca nu am girat cu nimic si nu am avut girant persoana fizica.Multumesc

Alte discuții în legătură

Lmposibilitatea de a mai achita creditul la banca angelicamihaela angelicamihaela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sunt somera din Dec 2015 si am un credit la banca din 2011si un descoperit de card de salariu ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu girant iuliana01 iuliana01 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la un credit de nevoi personale pe care l-a luat sotul meu in urma cu 8-9 ani, fiind girat de o ... (vezi toată discuția)
Poprire girant George0907 George0907 Bună ziua dețin un credit nevoi personale cu care sunt cu plata la zi, în același timp anul trecut am girat un coleg pt obținerea unui credit. Luna ... (vezi toată discuția)