avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... La instituțiile publice indemnizația de hrană se ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

La instituțiile publice indemnizația de hrană se acordă proporțional ...

La instituțiile publice indemnizația de hrană se acordă proporțional cu timpul lucrat? Adică pe perioada concediului de odihnă și a concediului medical salariatul/funcționarul public nu beneficiază de indemnizația de hrană?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 1 August 2023
Este corect , ce ati postat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta functionari publici nicoleta74 nicoleta74 Buna ziua, am o problema la care, ca de obicei, pentru rezolvare sunt mai multe pareri. Suna cam asa: am avut calitatea de functionar public pana la data de 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de hrana se da și în perioada concediului de ... Mantescu Mantescu Indemnizația de hrana se da și în perioada concediului de odihna sau se oprește de către angajator . Și în această perioadă de concediu de odihna se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ion_raluca ion_raluca Daca am schimbat locul de munca in martie, de la SRL in sistemul public, de cate zile de concediu de odihna beneficiez si de cand as putea sa_l iau? Mentionez ... (vezi toată discuția)