avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In situatia in care am distrus o masina, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In situatia in care am distrus o masina, am certificatul ...

Buna ziua! In situatia in care am distrus o masina, am certificatul de distrugere si tot ce este necesar,insa la primarie nu o pot sterge pentru ca am amenzi, ce pot face? Vreau sa achit impozitul la masina, dar de la primarie spun ca orice ban incasat pleaca mai intai la amenzi. Au cadru legal? Pot sterge totusi masina in vreun fel fara sa achit amenzile respective? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Monuk , utilizator 11:09, 2 August 2023
Bineinteles ca au cadrul legal, este o prioritate de stingere a datoriilor. Intr-adevar orice suma incasata se va duce prima data la amenzi. Nu aveti ce face.
"Atenție! În cazul creanțelor fiscale administrate de organul fiscal local cu suma plătită de titulari ai dreptului de proprietate asupra clădirilor, terenurilor sau mijloacelor de transport, se sting cu prioritate amenzile contravenționale individualizate în titluri executorii, spre deosebire de ce am menționat mai sus."
www.avocatnet.ro/articol_504...
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2023
latka, utilizator
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritatea platii contributiilor (impozit} normator normator ce articol ce cadru legal reglementeaza plata amenzilor ca prioritate inaintea impozitului pe alte proprietati (case,terenuri, masaini si ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la primarie Aurel.207 Aurel.207 Buna ziua! As dori si eu ajutor (sfaturi) in urmatoarea situatie: Am vandut un autoturism si cei de la primarie nu vor sa mi l scoata de la impozit cum ca as ... (vezi toată discuția)
Care este ordinea de stingere a creantelor, in mod special taxa judiciara pe care o are de platit lunar? Narla Narla Fiecare contribuabil are atribuit un cod unic de inregistrare. In cazul in care un contribuabil are mai multe autoturisme, cladiri, teren. mai multe amenzi ... (vezi toată discuția)