avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Care este ordinea de stingere a creantelor, in mod ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Care este ordinea de stingere a creantelor, in mod special taxa judiciara pe care o are de platit lunar?

Fiecare contribuabil are atribuit un cod unic de inregistrare. In cazul in care un contribuabil are mai multe autoturisme, cladiri, teren. mai multe amenzi contraventionale si o taxa judiciara inregistrata pe baza sentintei definitive emisa de instanta cu drept de plata in 12 rate. Va rog sa precizati care este ordinea de stingere a creantelor, aici ma refer in mod special la taxa judiciara pe care o are de platit lunar? Programul informatic nu imi permite sa o incasez inaintea amenzilor mult mai vechi. Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 31 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 2 Septembrie 2021
Ordinea de stingere a datoriilor fiscale 2021: În ce ordine se acoperă datoriile, dacă nu ai bani pentru toate
www.avocatnet.ro/articol_504...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in situatia in care am distrus o masina, am certificatul ... Monuk Monuk Buna ziua! In situatia in care am distrus o masina, am certificatul de distrugere si tot ce este necesar,insa la primarie nu o pot sterge pentru ca am amenzi, ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe apartament emilot66 emilot66 Eu si fratele meu suntem copropietari pe apartamentul in care locuim. Acum o saptamana am vrut sa platesc impozitul la Primarie dar surpriza! Mi-sa spus pe un ... (vezi toată discuția)
Stingerea creantelor fiscale (amenzi) ady09 ady09 Buna seara Detin un imobil impreuna cu sotia mea fiind inregistrati amandoi la serviciu impozite si taxe pe aceasi pozitie. Unul dintre proprietari are o ... (vezi toată discuția)