avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adăugare cod caen la o mica afacere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adăugare cod caen la o mica afacere

Buna ziua am si eu o intrebare,mi-am deschis o mica afacere codul caen principal este 4711. As dori sa mai adaug ceva cum ar fi sandwich-uri toast,hot dogi bla bla ceva cald,la minut cum s-ar spune. Am cumva nevoie de autorizare si de taxa aceea platita? Nu fac aluat sau mai stiu eu ce . Sau daca de exemplu colaborez cu o patiserie le pot vinde produsele ?
Ultima modificare: Joi, 3 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Liviu Samoila , Avocat 18:23, 3 August 2023
Buna ziua! Va trebui sa va autorizati codurile aferente activitatii efectiv prestate. In cazul unei colaborari, veti autoriza codul aferent intermedierii. Este necesar sa verificati continutul actului constitutiv pentru ca toate codurile supuse autorizarii sa fi fost declarate la inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)
Cod caen (consultanta ,intermedieri) evelyn26krell evelyn26krell Buna ziua, am un SRL si sunt platitoare de TVA. Pe SRL este activat un singur cod CAEN ,in rest sunt aproape toate codurile in statut. Avand in vedere ca in ... (vezi toată discuția)