avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte nu este proprietar. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte nu este proprietar. 1. Presedintele nu este proprietar. Cand incedeaza ...

Presedinte

1. Presedintele nu este proprietar. Cand incedeaza mandatul , cand este dat de "gol" sau cand este dat in judecata?
2. Presedintele numeste un sucesor, acesta nu accepta , si nici alti.

multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:54, 3 August 2023
pentru completa si corecta dv informare studiati disp L nr 196/2018
Exista situatii cand presedintele de asociatie nu are domiciliu in imobilul de locuit in comun care face parte dintr-o asociatie de proprietari constituita la nivelul mai multor imobile de locuit in comun
Presedintele numeste un sucesor,

Presedintele de asociatie de proprietari nu se numeste de catre presedintele in exercitiu ci se alege in cadrul adunarii generale dintre membrii proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele asociatiei - proprietar de apartament infobloc infobloc buna ziua! am si eu o nelamurire presedintele asociatiei trebuie ales dintre proprietarii de apartament? si daca nu e proprietar? multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte Cornelia Muntean Cornelia Muntean Este adresa din CI a unei persoane un impediment ca aceasta sa fie aleasa presedinte a unei asociatii de proprietari? E vorba de o persoana care e proprietar, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi permiteti sa va prezint o speta. in blocul ... hamamet hamamet Buna ziua, Va rog sa-mi permiteti sa va prezint o speta. In blocul in care locuiesc, in cadrul Adunarii Generale pt. alegerea unui nou Presedinte si a unui ... (vezi toată discuția)