avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bilet la ordin avalizat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bilet la ordin avalizat

Am doua bilete la ordin emise de aceeasi societate si avalizate de administratorul acesteia. Suma totala este de peste 50.000 lei. Societatea este in faliment momentan si ne-am inscris la masa credala.
Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: izabela harmony , utilizator 11:33, 3 Februarie 2010
baniesc ca in afara celor doua bilete la ordin mai aveti si facturi . sfatul meu este sa va inscrieti la masa credala cu facturile iar in paralel sa solicitati executarea silita a administratorului societatii, a avalistului. biletele la ordin trebuie investite cu formula executorie, dupa care apelati la un executor judecatoresc
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bilet la ordin mary_stoica mary_stoica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: dupa intrarea societatii in insolventa, un furnizor a completat biletul la ordin lasat ca garantie, bilet avalizat ... (vezi toată discuția)
Executare silita avalist bilet la ordin gabrieladina gabrieladina O societate comerciala emitenta a unui bilet la ordin avalizat in nume personal de administatorul societatii, intra in insolventa. Dupa deschiderea procedurii, ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera datorii de la o firma aflata in lichidare? cristian_opris cristian_opris am o problema si nu stiu cum sa procedez cu o datorie de la o firma aflata in lichidare!toata lumea tacfe si nu stiu ce legislatie se aplica in acest caz!se ... (vezi toată discuția)